Buienradar

Buienradar (Google Chrome extensie) 2.1

Weersverwachting feilloos geïntegreerd in Chrome

VOOR

  • Knopje naast zoekbalk
  • Duidelijke informatie

TEGEN

  • Zoomt niet in op locatie

Uitmuntend
8

Met de kosteloze Buienradar-extensie voor de webbrowser Chrome krijg je in een oogwenk een overzicht van het wolkendek boven Nederland. Zo weet je altijd wanneer je de paraplu tevoorschijn moet toveren.

Net als bij andere extensies voor de populaire webverkenner Chrome zet de Buienradar-app een klein knopje tussen de zoekbalk en de opties- & gereedschapknoppen. Het icoontje geeft meteen een schatting van het weer; zo zie je bij zonneschijn een zonnetje en bij regenval een wolkje. Als je op de knop drukt, verschijnt er een duidelijke groen-blauw-en-grijze weerkaart. Wolken razen voorbij terwijl je de tijd linksboven twee uur vooruit ziet gaan.

In de opties heb je de keuze uit 3 modi: Standaard, Uitgebreid en Radar. Met laatstgenoemde krijg je alleen de kaart te zien, terwijl de eerste twee ook nog weervoorspellingen (temperatuur, zonneschijn, windkracht) geven voor de komende 5 dagen. Hierdoor is deze Buienradar-extensie een stuk uitgebreider dan de Buienradar gadget voor de Vista- en Windows 7 zijbalk. De extensie voor Chrome laat je echter níet inzoomen op locatie.

Deze lichte extensie voor Google Chrome is een nuttige toevoeging aan je browser. Het Buienradar-knopje naast de zoekbalk geeft je meteen een indruk van het weer en de uitklapbare kaart doet hier nog een schepje bovenop. Jammer genoeg geeft de Buienradar-extensie geen weersinformatie over België en de rest van Europa, zoals de Buienradar.be gadget voor de Vista en Windows 7-bureaubladzijbalk en de app voor mobiele toestellen.

Meeste downloads Personalisatie voor windows

Meer
Buienradar

Download

Buienradar (Google Chrome extensie) 2.1

Beoordelingen about Buienradar

Promotie×